Inboedelverzekering

Wij regelen alles bij schade, ook de reparatie van uw spullen.

Premie berekenen

Inboedelverzekering

Waarom een inboedelverzekering?

Meubels en persoonlijke spullen zijn een waardevol bezit. Daar bent u natuurlijk aan gehecht. Daarom is het belangrijk om uw inboedel goed te verzekeren. De inboedelverzekering van Aon biedt een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie. Voor onbezorgd woonplezier.

Wat maakt onze inboedel­verzekering zo goed?

Ook uw dure apparatuur is goed verzekerd

Computers en audiovisuele apparatuur als televisies en dvd-spelers zijn verzekerd tot € 12.000,-. Heeft u veel kostbare apparatuur? Dan kunt u dat bedrag verhogen tot € 20.000,-.

U bent altijd voor de juiste waarde verzekerd

U koopt nieuwe meubels of een andere televisie. De waarde van uw spullen gaat dus omhoog. Voor uw verzekering maakt dat niet uit. Wij garanderen dat u altijd voor de juiste waarde bent verzekerd.

Met onze herstelservice geen eigen risico

Met de gratis herstelservice nemen wij u alle zorgen uit handen, van schadeherstel tot betalingen. Bovendien hoeft u het eigen risico van € 100,- niet te betalen. Het eigen risico voor mobiele elektronica vervalt niet, ook al maakt u gebruikt van de herstelservice.

Nog meer voordelen

Spullen in vrijstaande garage zijn ook verzekerd

Bewaart u spullen in een garage die los van uw huis staat? Deze spullen zijn verzekerd tot maximaal € 5.000,-. De garage moet dan wel binnen 300 meter van uw woning staan. Er is een eigen risico van € 500,- per gebeurtenis. Dat betekent dat u de eerste € 500,- zelf betaalt als er iets gebeurt.

U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen

U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen. Wij beëindigen uw verzekering 30 dagen later.

Wat vergoedt de inboedelverzekering

Brand, diefstal, ongelukjes

De spullen in uw huis zijn verzekerd tegen brand en diefstal. Maar ook tegen ongelukjes, zoals het omgooien van een glas wijn over uw vloerkleed.

Gebroken ramen

U kunt uw inboedelverzekering uitbreiden met een glasdekking. Glas in ramen en deuren, kunststof koepels en vensters zijn dan verzekerd. Maar ook glas in windschermen, balkonhekken en tuinhekken. Wij vergoeden schade aan glas in lood en draadglas niet als die is veroorzaakt door een technisch mankement of een fabricagefout.

Sieraden, antiek en kunst

Sieraden worden vergoed tot € 6.000,-. Computers en audiovisuele apparatuur tot € 12.000,-. Antiek, kunst en verzamelingen zijn tot € 15.000,- verzekerd.

U kunt deze bedragen verhogen als u veel waardevolle spullen bezit. Voor sieraden kunt u het bedrag dat de verzekering vergoed verhogen tot € 10.000,-, voor computers en audiovisuele apparatuur tot € 20.000,- en voor kunst en verzamelingen tot € 25.000,-.

Kunst met een waarde boven de € 25.000,- kunt u verzekeren bij Aon Artscope.

Spullen in uw garage

Spullen in uw garage zijn verzekerd. Als die garage los staat van uw huis zijn spullen verzekerd tot maximaal € 5.000,-. De garage moet dan wel binnen 300 meter van uw woning staan. Er is een eigen risico van € 500,- per gebeurtenis.

Wat is niet verzekerd?

  • Opzet
  • Onvoldoende onderhoud of slijtage
  • Een aardbeving of vulkaanuitbarsting
  • Een overstroming door dijkdoorbraak
  • Een kernreactie
  • Molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij).

Veranderingen aan uw huurwoning

Heeft u op eigen kosten veranderingen en verbeteringen aangebracht in uw huurwoning (huurdersbelang)? Die zijn tot € 6.000 verzekerd. Dit bedrag kunt u verhogen tot € 30.000.

Belangrijke documenten

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart inboedelverzekering