Mijn Geldzaken

Met Mijn Geldzaken bent u financieel goed voorbereid op de toekomst. Bel ons voor meer informatie!

088 - 810 81 15

Mijn Geldzaken

Waarom Mijn Geldzaken?

Eerder stoppen met werken, op wereldreis gaan na uw pensioen, meer tijd voor uw kinderen nu ze nog klein zijn? Deze en andere wensen hebben ook een financiële kant. Hoe kunt u deze dromen bekostigen? De adviseurs van Aon helpen u met het opstellen van een financiële planning. 

Wat maakt Mijn Geldzaken zo goed?

Wij gaan persoonlijk met u in gesprek

Onze financieel adviseurs staan voor u klaar om in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Of u nu op zoek bent naar advies over een hypotheek of meer wilt weten over de mogelijkheden voor een aanvullend pensioen. U krijgt altijd onafhankelijk advies.

Objectief advies in samenwerking met Nibud

Aon en haar team onafhankelijk financieel planners werkt samen met Startpunt Geldzaken, een initiatief van het Nibud. Het biedt u toegang tot een uitgebreide kennisbank met diverse online geldplannen, die u objectief en deskundig financieel overzicht en inzicht geven. 

U heeft altijd online toegang tot uw informatie

Voor het vastleggen van uw plannen gebruiken wij Figlo. Hiermee beschikt u altijd over de actuele stand van zaken. Met Figlo maakt u eenvoudig uw inkomsten, uitgaven, spaargeld en investeringen inzichtelijk.

Wat kunt u met Mijn Geldzaken?

Stel een financiële planning op met onze adviseur

Onze deskundige adviseurs helpen u bij het in kaart brengen en optimaliseren van uw gehele financiële huishouding. Met deze zorgvuldig opgestelde financiële planning kunt u uw toekomstplannen verwezenlijken. Aon heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van particuliere klanten op een breed en uiteenlopend financieel vlak. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en geven u onafhankelijk advies dat optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08:30 en 18:00 uur.

088 - 810 81 15

Krijg op elk moment inzicht in uw financiële situatie

Voor het vastleggen van uw plannen gebruiken wij Figlo. Hiermee beschikt u altijd over de actuele stand van zaken. Met Figlo maakt u eenvoudig uw inkomsten, uitgaven, spaargeld en investeringen inzichtelijk. Door onderstaand in te loggen kunt u 24 uur per dag over uw gegevens in Figlo beschikken. U ontvangt de inloggevens van uw financieel adviseur.

Figlo Advisor

Mijn Kluis

Liever eerst zelf aan de slag? Ook dan helpt Aon u graag!

Aon en Startpunt Geldzaken, een initiatief van het Nibud, bundelen hun kennis. Door middel van handige geldplannen kunt u per situatie tips krijgen om meer uit uw geld te halen. Tips om minder uit te geven bijvoorbeeld. Of tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht voor als u geld overheeft en hoe u goede keuzes maakt. De geldplannen zijn altijd up-to-date, kunnen geheel anoniem en eenvoudig worden gebruikt, zodat uw privacy is geborgd. 

Kijk voor meer informatie op: Startpunt Geldzaken 

Belangrijke documenten