Woonhuisverzekering

Uw huis zonder eigen risico verzekeren met onze herstelservice.

Premie berekenen

Woonhuisverzekering

Waarom een woonhuisverzekering?

Een eigen huis is uw waardevolste bezit. Daar bent u vanzelfsprekend zuinig op. Helaas kunnen vervelende gebeurtenissen zoals brand of lekkage leiden tot forse kosten. Met de woonhuisverzekering van Aon bent u goed verzekerd. Zo woont u zonder zorgen.

Wat maakt onze woonhuisverzekering zo goed?

U bent All Risk verzekerd

De woonhuisverzekering van Aon vergoedt bijna elke schade aan uw woning. Denk aan gebeurtenissen zoals brand, lekkage en stormschade.

U bent altijd voor de juiste waarde verzekerd

Kosten stijgen en dat geldt ook voor reparatiekosten als er wat met uw huis gebeurt. Voor uw verzekering maakt dat niet uit. U bent altijd voor de juiste waarde verzekerd.

Wij nemen u alle zorg uit handen

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze herstelservice, heeft u gelijk een zorg minder. U hoeft schade alleen aan ons te melden. Wij doen de rest.

Nog meer voordelen

Glas is gratis meeverzekerd

Onze woonhuisverzekering vergoedt de kosten van gebroken ramen. Ook het glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken valt onder deze dekking. Heeft u zonnepanelen? Zelfs deze zijn verzekerd.

Uw tuin is gratis meeverzekerd

De woonhuisverzekering van Aon houdt niet op bij de deur. Ook schade aan de tuin is tot € 25.000,- gewoon meeverzekerd.

Met onze herstelservice geen eigen risico

Onze woonhuisverzekering heeft een eigen risico van € 150,- en bij stormschade € 250,-. Als u gebruik maakt van onze gratis herstelservice hoeft u dit niet te betalen.

U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen

U kunt deze verzekering dagelijks opzeggen. Wij beëindigen uw verzekering 30 dagen later.

Wat vergoedt de woonhuisverzekering?

Brand, lekkage, stormschade

De woonhuisverzekering van Aon vergoedt bijna elke schade aan uw woning. Denk aan gebeurtenissen zoals brand, lekkage en stormschade. Plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen dus, die u niet zelf in de hand had.

Gebroken ramen

Onze woonhuisverzekering vergoedt de kosten van gebroken ramen. Ook het glas in deuren, kunststof koepels, windschermen, balkonhekken en tuinhekken is verzekerd. Wij vergoeden schade aan glas in lood en draadglas niet als die is veroorzaakt door een technisch mankement of een fabricagefout.

Schade aan uw tuin

Een brand of lekkage heeft ook de tuin die bij uw woning hoort beschadigd? U bent tot € 25.000,- verzekerd voor het opnieuw aanleggen van bestrating en beplanting. Schade veroorzaakt door het weer is niet verzekerd. Ook als er iets uit uw tuin wordt gestolen of er opzettelijk iets kapot wordt gemaakt, is dat niet verzekerd.

Wat is niet verzekerd?

  • Opzet
  • Onvoldoende onderhoud of slijtage
  • Een aardbeving of vulkaanuitbarsting
  • Een overstroming door dijkdoorbraak
  • Een kernreactie
  • Molest (bijvoorbeeld oorlogsconflict, opstand, oproer en muiterij).

Schade aan uw garage

Een garage die aan uw woning vast zit of die op het terrein van uw woning staat, is standaard meeverzekerd. U kunt ook een garage meeverzekeren als die binnen 300 meter van uw woning ligt. In dat laatste geval is de garage verzekerd tot € 20.000,-.

Belangrijke documenten

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart woonhuisverzekering