Bruiloftverzekering

Goed verzekerd als uw mooiste dag niet helemaal loopt als gepland.

Premie berekenen

Bruiloftverzekering

Mededeling in verband met het coronavirus

Onkosten als gevolg van een epidemie, pandemie of besmettelijke ziekte vallen niet onder de dekking van de bruiloftverzekering.

Waarom een bruiloftverzekering?

U bereidt u maandenlang voor op uw bruiloft. Alles is tot in de puntjes geregeld. Maar stel dat u ziek wordt? Of één van uw ouders of uw beste vriend kan niet bij uw bruiloft zijn? U wilt uw bruiloft uitstellen. Wat doet u dan met de kosten van de catering, de bruidstaart en de huur van de zaal?

Met de bruiloftverzekering van Aon bent u tegen al die kosten verzekerd. Dat is een grote zorg minder! En de bruiloftverzekering afsluiten is zo gebeurd!

Wat maakt onze bruiloftverzekering zo goed?

Alle gasten zijn verzekerd, zonder leeftijdslimiet

De bruiloft uitstellen omdat uw beste vriend er niet bij kan zijn? Geen probleem. De verzekering geldt voor alle gasten.

Af te sluiten tot vlak voor de bruiloft

U kunt de bruiloftverzekering tot vlak voor uw huwelijksdag afsluiten en wijzigen. Dat is wel zo makkelijk.

Ook bruidskleding en cadeaus verzekerd

Schade aan bruidskleding en huwelijkscadeaus zijn gratis meeverzekerd.

Wat vergoedt de bruiloftverzekering?

De bruiloftverzekering van Aon stelt u zelf samen uit onderstaande dekkingen.

Basisdekking: onkosten

U verzekert u voor de kosten die u al hebt gemaakt voor de bruiloft. Maar ook voor kosten die u moet maken als de bruiloft buiten u wil moet worden onderbroken, uitgesteld of afgelast. Ook als het bruidspaar of belangrijke gasten niet kunnen verschijnen, bent u verzekerd. Dit kunnen familieleden zijn, maar ook goede vrienden en vriendinnen. Dus iedereen die u belangrijk vindt. Er is geen leeftijdsgrens. Grootouders van 80 jaar of ouder zijn gewoon meeverzekerd. U hoeft geen namen door te geven aan ons.

Ongevallen & Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als het huwelijksfeest goed aan de gang is. Met deze dekking zijn het bruidspaar en de gasten verzekerd tegen medische kosten en schade aan bezittingen.

Slecht weer

Slecht weer op uw trouwdag. Je moet er niet aan denken! Wilt u u verzekeren voor de onkosten door het uitstellen, onderbreken of voortijdig beëindigen van de bruiloft (en het feest) door extreme weersomstandigheden? Kies dan deze dekking.

Annulering Huwelijksreis

Als uw huwelijk uitgesteld moet worden dan geldt dat misschien ook voor de huwelijksreis. Uw reis- en annuleringsverzekering dekt deze onkosten niet altijd. De Aon Bruiloftsverzekering biedt de mogelijkheid om uw huwelijksreis mee te verzekeren. Dan weet u wél zeker dat deze kosten worden vergoed. Neem hiervoor wel de kosten van uw huwelijksreis mee in het verzekerde bedrag.

Belangrijke documenten

Bekijk de verzekeringskaart

De verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u deze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart bruiloftverzekering

Veelgestelde vragen